Het was weer feest in de Koorschool: deze keer omdat Frederique haar AMV opleiding succesvol heeft afgerond!
Hieronder schrijft deze doorzetter zelf een stukje:
Hoi, ik ben frederique en ik ben 13 jaar, en ik zit al ongeveer 3 jaar bij koorschool Drenthe. Ik zit er al sinds het begin bij, en het is altijd gezellig geweest. Er word hard gewerkt maar er is altijd wel plek voor een grapje, ik vind het heel fijn bij de koorschool, want ik heb veel plezier met zingen en ik krijg meer zelfvertrouwen door Arian.
Arian probeert ook voor iedereen het zingen leuker te maken, bijvoorbeeld ik heb dyslexie en Arian zoekt allemaal manieren om het mij makkelijker te maken. Het zingen in de kerk is ook altijd leuk, het is natuurlijk wel spannend maar we steunen elkaar en dan lukt het wel.
Ik ben van plan om nog veeel langer bij het koor te blijven om te zingen en plezier te maken.

Groetjes,

Frederique (: