De zomervakantie is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. Ook Koorschool Drenthe start na de zomervakantie weer op. Omdat we altijd op zoek zijn naar nieuwe zangers (jongens en meisjes vanaf ca. 6 jaar) hebben we nu een hele leuke aanbieding:

De individuele zanglessen in de maand september zijn GRATIS voor nieuwe leden van de koorschool.

Koorschool Drenthe is net even een ander koor dan de meeste kinderkoren. Je krijgt bij ons namelijk ook een goede individuele kooropleiding. Dat betekent dat je bij ons leert om je stem goed te gebruiken, maar ook leer je bij ons de basis van de muziektheorie kennen. Hiervoor gebruiken we de methode ‘Een leven lang zingen’ van Rintje te Wies.

In het eerste half jaar zijn de zanglessen het belangrijkste onderdeel van de kooropleiding. Hier leer je in de wekelijkse zanglessen de basis van het zingen aan. Daarna ga je voorzichtig ook stukjes met het koor meezingen. Zo groei je er langzaam naartoe om mee te zingen als volwaardig koorzanger!

Koorschool Drenthe wil zingen op een hoog muzikaal en artistiek niveau. Dat is hard werken, maar het geeft vooral ook heel veel plezier! We zingen ook nog eens in wel 5 verschillende talen. Met de uitspraak word je geholpen.

De zanglessen en koorrepetities worden gegeven door de artistiek leider van de koorschool: Arian van der Mark. Voor meer informatie of aanmelding kun je ook bij hem terecht.

Word je enthousiast? Meld je nu aan. Bij de gratis lessen hoort ook de uitnodiging om een repetitie van het koor bij te wonen.

Aanmelden kan via: info@koorschooldrenthe.nl 

Wil je eerst nog meer informatie? Ook dat kan. Je kunt altijd even bellen met Arian van der Mark: 06-18 48 60 70