Locaties en lestijden

De kinderen krijgen op twee momenten muziekonderwijs aangeboden.

Koorrepetities:

Het koor repeteert op:

  • woensdag van 17.00 tot 18.00 uur

Daarnaast krijgen alle kinderen een ½ uur individueel zangonderwijs aangeboden.

Zanglessen:

Elk kind volgt 1x per week individuele zangles van 30 minuten. De lesdag/tijd  wordt in overleg bepaald. In deze zanglessen komt stemvorming, ritme, solfège en notenkennis aan bod en zal ieder kind op zijn/haar niveau en tempo aan de slag zijn. De uitdaging in het zingen ligt zowel qua stemvorming, algemene muzikale vorming en repertoirekeuze.

In de schoolvakanties vinden er geen lessen en repetities plaats.

De lessen en repetities vinden plaats in de muziekpraktijk aan de Talmastraat 101 in Assen.

Docent:

Docent van de Koorschool is Arian van der Mark. Hij is ervaren dirigent, docent, cantor, eigenaar van Muziekpraktijk van der Mark en zelf ervaren zanger. Daarnaast is hij in 2015 afgestudeerd als muziektherapeut en heeft hierbij onderzoek gedaan naar de werking van muziektherapie bij hoogbegaafde kinderen. Hij heeft een groeiende lespraktijk waar veelal meer- en hoogbegaafde kinderen zich aanmelden voor piano- orgel- zangles of muziektherapie.

Lidmaatschap:

Een lidmaatschap van de Koorschool bedraagt € 25,- per maand. De zanglessen bedragen € 10,- per les en worden achteraf gefactureerd in verband met een wisselend aantal lesdagen per maand.

Donateurs/sponsoren:

Vindt u het belangrijk dat kinderen op hoog niveau leren zingen? Word dan donateur of sponsor van Stichting Koorschool Drenthe. Dit kan door een bericht te sturen via info@koorschooldrenthe.nl

Privacy

Klik hier voor het Privacyreglement Stichting Koorschool Drenthe.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •